Etichete

, , , ,


il_570xN.350455676Până ieri, aveam o părere bună despre internauţi în general.Persoanele de faţă se bucură în continuare de aceeşi părere bună! Făcând abstracţie de latura întunecoasă a Internetului, credeam că domniţele, cel puţin, sunt nişte persoane educate, inteligente…normale măcar!
Dincolo de îndobitocirea populaţiei credeam, speram, că valorile autentice vor rămâne, vor rezista intemperiilor vremii. Trebuie să recunosc, m-am înşelat! Încet dar sigur o luăm spre abis, „precum o căruţă ce dă de vale şi nu se mai poate opri”.
Sfârşitul lumii anunţat periodic şi amânat la o nouă dată necunoscută încă, a venit demult! Urmaşii absolvenţilor şpăgari sunt masteranzii de azi, care nu scriu verbele la infinitiv cu un i şi pun „decât” doi „de i” la copiii, că-s ai vecinului! Greşelile repetate cu îndârjire ajung să fie acceptate ca fiind bune, pe sistemul „cel mai deştept cedează” şi astfel epigonii măcelăresc limba română şi distrug orice urmă de cultură!
Tun şi fulger de când am descoperit pe blogul meu patru comentarii, de fapt reblogări, ale unei persoane ce se semnează cu nume de femeie,false desigur, dirijând cititorii pe siteuri dezgustătoare.
Şi eu, care credeam că blogosfera e doar a oamenilor educaţi!