pdl-consultatii-oftalmologice-10-300x201.jpgNişte voluntari distribuie plicuri în cutiile poştale ale tîrgumureşenilor. Fiecare plic deschis şi netimbrat conţine un fluturaş ce poartă sigla PNL şi invită tîrgumureşenii la „Consultaţii Oftalmologice GRATUITE”.

Din grijă pentru ochii tăi!

 

Aşa cum a mai fost în urbea noastră o firmă din Braşov, de data asta e o firmă din Bujoreanca jud. Dâmboviţa, pe nume Lent Optik, ce îşi oferă serviciile într-o acţiune demarată în colaborare cu Organizaţia  Judeţeană PNL a Femeilor liberale din Tîrgu Mureş.

Potrivit invitaţiei „Serviciile oftalmologice sunt efectuate de specialişti din Bucureşti cu aparatură de ultimă generaţie , existând şi posibilitatea achiziţionării de ochelari corespunzători.”Oferta e valabilă de luni, 22 februarie până pe sâmbătă, 27 februarie 2016 între orele 9,30 şi 17.00, la sediul PNL din Piaţa Trandafirilor nr. 5 , de dragul celor neavizaţi se specifică „vis a vis de Catedrala Ortodoxă”. „Din grija pentru ochii tăi ” au ataşat şi un număr de telefon la care se pot face programările, mă gândesc.

o-noua-runda-de-consultatii-oftalmologice-gratuite-oferite-de-democrat-liberali.jpg„Gugălind” după firma Lent Optik  am găsit articole de ziar în care sunt anunţate consultaţii gartuite încă de acum doi ani, ba în colaborare cu PSD, ba cu PDL şi iată acum şi cu PNL, în sudul ţării.

33639.jpgToate bune şi frumoase, doar că aşa cum ne-a mai semnalat şi în cazul firmei din Braşov, dr. Dacia Hâncu, aceste consultaţii gratuite urmate de prescrierea sau chiar achiziţionarea unor ochelari pot cauza efecte ireversibile ochiului. Din imaginile găsite pe net se pare că bucureştenii au aparatură mai performantă decât cei de la Braşov, rămâne de văzut ce sunt în stare să facă.

Gratuităţile au , totuşi, un uşor iz de pre-campanie electorală!