Etichete

, ,


Yahoo!_18_Favicon.pngUnii vor spune că iar mă laud cu telefoanele mele deştepte, dar asta e. Nu pot vorbi de maşina de cusut dacă protagonistul întâmplării e …telefonul. Nu Sony, celălalt deştept.

Fără să fi avut nicio treabă cu emailul meu pe yahoo, pe la 12,44AM primesc mesajul „Conectarea a eşuat”. Nu i-am dat mare atenţie, ştiind că eu nu am încercat să mă conectez de pe telefon şi mi-am văzut de scris, tastând de zor în gujarati celui (celei ?) mai nou urmăritor de-al meu pe blog! Cât a ţinut Google -ul cu mine a mers treaba şnur, după care cine ştie ce a tradus mişelul, de mi s-a recomandat să trec pe facebook căci nu se înţelege ce am vrut să scriu.

Aşa că m-am lăsat de gujarati, nu-i de mine.

Mai spre seară am şters câteva mesaje de pe yahoo mail, mesaje care au scăpat de vigilenţa filtrului de spam şi ce-mi văd ochii? De la Yahoo! Mail (aşa) „your email account has expired 8/20/2016 ora 15:35:37. Şi dacă nu am reacţionat , a mai trimis unul la fel, doar că mai indulgent, de data asta ora expirării era 16:09:46.

Văzând una ca asta , fără să-l deschid mi s-a părut că nu e treabă curată. Totuşi l-am deschis:

Bănuiesc că până şi gujarati al meu părea mai profi faţă de engleza de baltă a celui care îmi recomanda cu atâta insistenţă „ză niu sistăm”.
Am gugălit un pic şi tot ce -am găsit mi-a dat dreptate: If you ever get an email reporting a “problem with your account,” don’t click the link in the email message.