unnamed-e1502097162467.jpg

Ediția cu numărul 642 din perioada 7-13 august a săptămânalului de Mureș și Harghita, PUNCTUL, prezintă un eveniment istoric, într-un amplu articol semnat de Titi Dălălău. Evenimentul a avut loc la Gornești. Despre ce este vorba, aflați în paginile 2 și 3.

În opinia lui Titi Dălălău Corupția distruge până și monumentele. Detalii în pagina 1.

Punctul Alb de pe pagina 2 din această săptămână se acordă celor care se implică pentru realizarea satului eco-bio din județul Mureș. Cine sunt și ce proiecte au în derulare, aflați în articolul subsemnatei, intitulat: Satul eco-bio, ”Un remediu pentru răniții civilizației”. Detalii în pagina 5.

Punctul Negru se acordă responsabililor cu amenajrea trecerilor de pietoni supraînălțate și nesemnalizate corespunzător. Pericol de accidente! Pagina 2.

Despre Magia Munților Călimani puteți citi în pagina dedicată Turismului, cu detalii în pagina 3.

De la Reghin transmite Imola Grama, despre Târgul Băilor și un cardinal renumit în dosarele securității. Detalii în pagina 6.

De la Luduș avem știrile care pun punctul pe i, urmașul lui Messi și schimbările reliefului dintr-un cartier, cu detalii în pagina 6 semnate de A.I. Borgovan.

Paginile 8 și 9 dedicate  mediului,  semnate de Titi Dălălău aduc un  amplu articol despre bani pentru case verzi.

Pagina 10 și 14  prezintă calendarul cultural sighișorean de la Concert de Clavicord până la expo de pictură, alte știri despre finanțare PNDL, lucrări la magazine, trenuleț de agrement în cetate.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu: primul proiect de branding din județ, planatații de lavanbdă în parcuri, festival internațional de folclor, cu detalii în pagina 11

Paginile dedicate județului Harghita prezintă prima Academie a Iei din România, unde se află și cu ce se ocupă aflați în paginile 12-13.

Cei care doresc să cumpere case, terenuri sau apartamente scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești din pagina 14.

Desigur nu lipsește nici publicitatea, pe care vă lăsăm s-o descoperiți singur.
Lectură plăcută!

EM.