Etichete

, , , ,


112 Coffeehouse (1).pngUn nou brand local, 100% mureșean, Prima Specialty Coffeehouse și-a deschis oficial porțile, pe strada George Enescu nr. 2, în zona ZERO a urbei. Se numește  112 Coffeehouse (unu-unu-doi Coffeehouse) și este prima cafenea de specialitate în oraș unde sunt respectate până la ultimul detaliu principiile Third Wave Coffe.

112 înseamnă cafea prăjită la Tîrgu-Mureș disponibilă publicului larg, furnizare de aparatură de specialitate. Înseamnă inclusiv cafea verde! Franciza 112 înseamnă cafea adevărată.

112 este în strânsă legătură cu Transylvanian Barista Academy, prima instituție de acest gen din Ardeal și prima care a adus noțiunea de cafea de specialitate în orașul nostru.  ”O cafenea care încurajează interacțiunea umană și naturalețea, în ideea că întotdeauna unu și cu unu fac doi, iar acolo unde suntem mai mulți va fi întotdeauna mai mult ”fun”, vor fi mai multe idei, va fi întotdeauna mai plăcut.”, afirmă fondatorii.

thumbnail.jpgDeparte de haosul urban,  într-o ambianță plăcută, lângă Biblioteca Județeană se face cea mai bună cafea din oraș. ”Susținuți de către ALIAT Auto, dealer autorizat Mercedes-Benz, am apelat arhitectul Ștefan Păvăluță, cu o experiență vastă în arhitectura de interior și designul de expoziție. Lui i se datorează designul tipic cafenelelor nordice, minimalist şi cu o excelentă distribuţie a spaţiului.”, afirmă Zsigmond István, directorul de marketing și cofondator vorbind despre amenajarea cafenelei.

Și dacă mai era nevoie de un argument, amintiți-vă de cafeaua bicicliștilor, de prima ”bicicletă de cafea”, degustările de cafea, ori de cursurile la finele cărora tinerii au primit diplome de barista recunoscute. Toate au legătură cu cea mai bună cafea din oraș.

Va trebui să-i credem pe cuvânt până la proba contrarie că la 112  „cafeaua este mai mult decât o licoare închisă la culoare băută dintr-o ceașcă oarecare.”