Ăsta e coletul pe care l-ar fi cărat contra sumei care m-a făcut să renunț la hamal. El singur nu avea decât cu ceva sub 30 de kilograme, frumos ambalat, o altă pisică în sac.

Fabricat în Ucraina, dar asta nu afli decât de pe o etichetă la care și eu doar din greșeală m-am uitat. În rest mici diferențe față de marfa expusă, după care te hotărăști să cumperi aragazul! Sigla e pe cuptor, abia perceptibil, dar nu asta e problema mea. După ce, că aragazul e fabricat pentru România, unde se știe că există resurse de gaz metan cât hăul, ei îl fac pregătit pentru …butelie!

Meseriașul nu are decât să-l transforme cu piesele de schimb pentru …gaz. Și utilizatorului nu-i rămâne decât să se înarmeze cu răbdare, ca să zică Tatăl Nostru la fiecare aprindere de chibrit lângă un arzător ( ochi) care nu se aprinde cu una cu două, ci cu fițe.

Pentru că nu am fost curioasă de cuptor- pe canicula asta cui îi ardea de …arzătorul din cuptor, a trecut o lună când aveam deja pregătit un aluat cu un bogat conținut pe care așa cum a fost l-am și aruncat la gunoi, pentru că în cuptor nu aveam de ce să-l bag!

Meșterul a detectat defecțiunea: termocupla. Bineînțeles că marfa de proveniență străină nu are reprezentanță și nici piese de schimb, cel puțin la service-ul unde m-au îndrumat cei de la magazin…se repară telefoane! Și atunci nu ai altă soluție decât magazinul online!

Azi a sosit piesa comandată, mâine va sări broasca-n apă! Vom afla dacă asta a fost buba ori mai e și altceva , un bau-bau care suflă peste flacără imediat ce -ți iei degetul de pe buton!

Vi se pare că aș fi ghinionistă?

Nu cred. Așa pățesc mulți dintre noi, dar nu recunosc. Și Afacerea merge înainte!