Dacă v-a speriat Cold Vallay (Valea Rece), să ne întoarcem spre capătul bulevardului care dă în centrul cartierului. Locul a ajuns vestit, după 27 februarie anul acesta, când în urma unui accident rutier semaforul a fost scos ”din rădăcini”, fără să mai fie reparată stricăciunea. De atunci, de zece zile deja, cea mai circulată intersecție din cartier, poate și din oraș, seamănă cu un drum din India. Nu lipsesc decât vacile sfinte!

Un haos organizat, mașini și oameni, în toate direcțiile, în orele de vârf doar norocul te salvează. Dimineața poate că e un agent care încurcă, vrea să zic ”fluidizează” circulația, dar se retrage înainte ca să-l vadă și cei care se trezesc ceva mai târziu.

Sâmbătă seara, bezna a fost cireașa de pe tort! Tot cartierul, de la un capăt la altul s-a scufundat în beznă. Pe o străduță, la trei blocuri distanță o ambulanță asigura iluminatul de discotecă , în rest doar câte un geam de la casele oamenilor mai lăsa să se înțeleagă că totuși suntem la oraș, și nu undeva în vârful muntelui.

Grupurile de pe pagina de socializare făceau pariuri: câte accidente vor fi? Unii mai serioși se rugau de cei care poartă haine negre să nu treacă strada! Să rămână pe loc! Un altul povestea îngrozit cum era cât p-aci să-l facă pe unul, îmbrăcat în culori închise.

Distracția s-a teminat după vreo oră jumate…

(va urma)