De prea multe ori am mi-am zis, hai să le mai acord o șansă! Odată pentru că sunt la început, că numai cine muncește greșește, apoi că n-au personalul necesar , apoi că e nou livratorul…Apoi n-am mai răbdat și am trimis vorbă prin livrator că nu sunt mulțumită de ei. Asta după ce le-am făcut publicitate pro bono, berechet!

Și le-am mai acordat o șansă. În clipa în care ajunge livratorul cu plasele și auzind suma , deja știu că ceva lipsește din comandă. Din moment ce suma e mai mică, asta e. Dar după ce verific lista și o confrunt cu produsele, apare supărarea. Lipsesc câteva produse, plătite!

Mascarpone, bomboane, untul, smântâna, iaurtul… Atât de tare m-am supărat încât am semnalat nemulțumirea mea pe pagina de socializare. Am refuzat să-mai dau ochii cu livratorul, de supărată ce eram. Am avut încredere în el, a luat bacșișul, asigurându-mă că nu lipsește nimic din comandă, chiar el le- a pus în plase! Și după asta să constați, că ai fost mințit!

După fiecare asemenea caz urma o comandă corectă, sau aproape corectă. Apoi au revenit la ”balcanisme”! Mi-am propus să le fac o educație. Vrem o țară ca afară, dar nu putem scăpa de asemenea practici, de ciupeli, de minciuni!

Să nu-mi aducă sortimentul cerut, cu mici diferențe, treacă-meargă, dar când ești luat de fraier, doar pentru că de prea mult bun simț, rușinat de lipsa lor de rușine, nu faci reclamații la fiecare abatere.

S-a întâmplat să mă trezesc cu două plase de produse pe care nu le comandasem. Am anunțat, le-am restituit…(și încă mă mir de ce mi se întâmplă numai mie? De aia! Că sunt fraieră!)

La penultima mea comandă (niciodată sub 100 de lei, adesea cu puțin sub 200 de lei) am observat că șamponul a venit pe jos din Turcia din moment ce a depășit termenul de garanție cu un an! Am mai comandat totuși, fiind rentabil după raportul preț-cantitate-calitate. De data asta, însă, șamponul meu a bătut recordul de longevitate: expirat din iulie 2019, avea și o etichetă lipită în limba turcă: besin takviyesi ile, adică ar conține și supliment alimentar!

Greu se mai fac oamenii, oameni!

Pentru că și reclama negativă e tot reclamă, n-am să trec aici numele firmei. Eu știu, că ei știu, că eu știu!