Soarele a răsărit la 7,52 de minute. A început cea de-a cincea zi din cel de-al patrulea an al cincinalului. Avea să fie primul cincinal care nu va fi realizat în patru an și jumătate, ba din contră, nu va mai fi terminat niciodată!

Prima pagină a ziarului local, patru pagini, de 50 de bani exemplarul, anunță depășirea planului la Întreprinderea de geamuri din Târnăveni. Au fabricat peste prevederile de plan 360 geam tras, 160mp geam laminat, 5000 butelii și 2000 borcane!

Secția de sticlărie a Întreprinderii de sticlărie și faianță din Sighișoara, în primele două zile a anului au realizat și depășit sarcinile de plan cu 3,6% și cu 1% la cele de turnat borcane!

La Târnăveni au fost predate beneficiarilor 115 apartamente cu două luni înainte de termen, iar 950 de apartamente au fost racordate la noul sistem de termoficare bazat pe recuperarea căldurii și a apei recirculate.

Cei mai talentați artiști amatori din școlile din oraș au prezentat atrăgătoare programe artistice. Peste 400 de pionieri au participat la un reușit Carnaval.

La Luduș, în cadrul Școlii nr.1 a fost dat în folosință Platforma geomorfologică și Sectorul de hidrologie marină, realizată prin autodotare…

Revista italiană ”Tutto Sport” a desemnat ”cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor”, care au fost trei: brazilianul Pele, argentinienii: (alfredo) Di Stefano și (Diego Armando) Maradona.

Până la cea de a 6-a etapă a Raliului Paris-Dakar disputată în plin deșert în Niger au abandonat mai bine de jumătate din vehiculele prezente la start: 71 de automobile și 65 de motociclete.

În rubrica Vremea ni se spune câte grade au fost ieri, se prognozează vreme relativ caldă și în general frumoasă….

Cei care nu au mers la Teatru, la secția română se juca Rața sălbatică, de la ora 19, exact când începea și programul la televizor, iată ce au putut vedea.

Telejurnal.

19,25: Pe drumul făuririi noii revoluții agrare.

19,45: Înalt exemplu de dăruire patriotică, revoluționară pentru tânăra generație.

20,05: Laureați ai Festivalului național. ”Cântarea României”

20,35: File de glorioasă istorie

20,55: Film artistic: Comandă urgentă. Premieră Tv.

21,30: Idei în acțiune: asumarea răspunderii comuniste

21,50: Telejurnal.

…..Ați urmărit prima parte din revista presei, din 5 ianuarie 1989.