Etichete

,


Cele două clădiri, a Primăriei şi a Prefecturii care găzduieşte Consiliul Judeţean, se află în plin centrul urbei, la doi paşi distanţă una de cealaltă. Rezidenţii celor două clădiri au preferinţe coloristice diferite şi ca un făcut şi părerile lor diferă despre orice, mai ales acum în campanie electorală.
Dacă şeful Primăriei a zis că ajutoarele alimentare din Uniunea Europeană se află în depozitul Consiliului judeţean, numai că se boicotează distribuirea lor, şeful Consiliului ripostează că nu-i chiar aşa. Primul trimite scrisori timbrate, al doilea postează pe facebook şi prin ziare. Iată ce zice:

“ANUNŢ IMPORTANT

Distribuţia ajutoarelor alimentare care provin de la Uniunea Europeană potrivit HG nr. 600/2009, modificată şi completată prin HG 950/2012, se va face începând cu data de 10 decembrie 2012, întrucât la momentul actual alimentele au sosit doar parţial în depozitul Consiliului Judeţean. Menţionăm faptul că în procentul de 43,68% al alimentelor care există acum în depozit nu se regăsesc toate cele 11 produse, iar unele se regăsesc în proporţii foarte mici.
Acestea sunt adevăratele motive pentru care Consiliul Judeţean se află momentan în imposibilitatea de a distribui aceste alimente către toate primăriile din judeţul Mureş.

Cu respect
Ciprian Dobre”

Oricât de important ar fi anunţul, nu-l poţi indulci ceaiul cu el! Frecţie la picior de lemn !

 

(Publicat si pe blogul cotidianului ZI DE ZI)