Etichete

, , , , , ,


ein kleines mädchen zeigt die rote kartePe zi ce trece, apar tot mai multe înregistrări, dezvăluiri despre Proiectul Roşia Montană. Cel mai nou articol, l-am preluat de pe blogul lui Daniel Roxin. (http://danielroxin.blogspot.ro/2013/09/ia-uitati-cum-se-organizeaza-o.html)

Sub titlul Cartonaş Roşu pentru Gold Corproration, Daniel Roxin vă invită să vedeţi cum se regizează o manifestaţie în favoarea proiectului Gold Corporation şi a mineritului cu cianură. Urmăriţi o serie de videoclipuri, menite să facă lumină în tenebrosul proiect!

„Cartonas rosu pentru Gold Corporation

Gold Corporation contraataca in mod penibil: unul dintre directorii companiei ameninta statul roman cu proces si despagubiri de 4 miliarde  de euro. In acelasi timp, peste 20 de mineri s-au blocat in mina. Oare pentru cati bani? Ca sa vedeti cum se regizeaza o manifestatie de protest PRO Gold Corporation va invit sa urmariti filmuletul de mai jos... Printre altii, o veti recunoaste si pe una dintre protagonistele clipurilor lacrimogene pro minerit RMGC care isi arata adevarata fata – una vulgara, rea, sinistra. Un comportament de vrajitoare deconspirata numai potrivit pentru imaginea Gold Corporation.”