Etichete

, , , ,


1375021_301663273306263_219945055_nSe pare că a devenit o obişnuinţă ca turiştii de duminică să lase un semn al trecerii lor prin locurile de agrement ale patriei. Peturi, doze de bere, tot felul de resturi menajere rămân în urma lor, mai mult sau mai puţin ascunse prin iarbă, pe malul apei sau pe marginea drumului. Se gândesc probabil la voluntarii care ar pierde obiectul acţiunii Let’s do it Romania, dacă n-ar lăsa tone de mizerie după ei!
Am găsit următoarea postare pe facebook:”Militarii Batalionului 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi” din Predeal au desfăşurat săptămâna trecută o activitate de ecologizare a Văii Râşnoavei, în zona unităţii militare, participând astfel la acţiunea de voluntariat „Let’s do it România”.
Deşi implicaţi în activităţile specifice întreţinerii tehnice anuale şi de pregătire a cazărmii pentru sezonul rece, sezon care în Predeal nu se lasă mult aşteptat, o parte din militarii subunităţilor au găsit câteva ore pentru a da o mână de ajutor comunităţii locale pentru un oraş şi o ţară mai curată.”
Frumos din partea militarilor că au găsit timp pentru „a da o mână de ajutor”, nimic de zis. Poate doar atât că ar fi mai simplu dacă printr-o minune, comunitatea locală şi-ar aduce aminte de cei şapte de ani de acasă şi ar face câte-un exerciţiu de civilizaţie la fiecare ieşire la iarba verde! Nu ar trebui decât să şteargă fiecare urmele picnicului adunându-le într-o plasă de reclamă a supermarketului de unde şi-a luat carnea pentru grătar sau micii şi să o ducă până la primul tomberon!Let’s dream Romania!