Etichete

, , , ,


teo-trandafir_front_d4108bf8b5Mi-am propus să nu mă mai las ispitită de câte un titlu din Libertatea pentru că mă enervez degeaba! Drăcuşorul a zis “încă una şi mă duc”, ca în reclamă, numai că  rău am făcut că m-am luat după el! Să vă zic de ce:

Titlul ne invita să vedem schimbarea de look a îndrăgitei prezentatoare Teo Trandafir. Mă uit, văd că arată suberbă, schimbată cu câţiva ani şi kilograme în minus! Perfect! Doar că în articol se vorbeşte de o pereche de ochelari cu rame negre “extrem de eleganţi” pe  care vedeta îi poartă din cauza unor probleme cu vederea. Degeaba repetă cât de eleganţi sunt ochelarii, ochelarii nu pică din cer! Aş acă nu –i vedem! Văd însă că cei de la Libertatea au mari probleme cu “vedeera.”Ochelarii sunt un dispozitiv cu care se corectează “dipotriile”. Ce o mai fi şi asta?

“Teo Trandafir şi-a făcut o schimbare de look, nevoită fiind de unele … probleme cu vedeera.” Apoi subliniază:  “Prezentatoarea chiar are probleme cu vederea, motiv pentru care are nevoie de acest dispozitiv pentru a-şi corecta dipotriile.”

Toate astea a făcut “simpatica-prezentatzoare” la sugestia fiicei sale, Maia. Aceasta  a sfătuit-o “să sufere” nişte schimbări de look, cum ar fi tunsoarea. Teo şi-a tăiat un breton puţin asimetric şi l-a vopsit “într-un şaten închis”. Şi eu care credeam că l-a vopsit într-un salon de înfrumuseţare!