Etichete

, , , ,


10269384_762204783798741_273855665562491540_nDe câteva zile altceva nu văd, nu aud decât despre marea dilemă: a zis sau nu premierul acel cuvânt monosilabic ce i- a atras oprobriul public!
Nu contest că e foarte important să ştim ce vocabular are premierul! Altfel nici n-aş putea să-mi pun capul pe pernă când o ţară întreagă se agită căutând ieşirea din această dilemă! Dacă a zis fă? Dacă n-a zis? Grea întrebare!
Că adevărata problemă sunt apele revărsate, asta e o altă poveste! Aşa cum iarna mereu ne ia prin surprindere, aşa ne surprind acum puhoaiele ce ies din matcă! Oamenii aceia care şi au făcut casele de chirpici taman în calea apelor, se uită resemnaţi: Domnul a dat, Domnul a luat! Şi atunci apare o barcă pneumatică trasă de pompieri, în urma ei a alta din care se filmează cum autorităţile de la Bucureşti vin la faţa locului, riscându-şi viaţa (aţi văzut vreun colac de salvare?)ca să vadă foarte clar, chiar la faţa locului care -i situaţia în teritoriu.ponta-cu-barca-in-teleorman
Comentatorii neplătiţi s-au legat de mimica acră a vicelui! De parcă i-ar conveni cuiva să cadă în apa aia murdară ori să-şi ude cizmele de firmă în noroi!Premierul? El zâmbea ca de obicei! Nu de alta, dar n-a mai fost demult cu barca şi se bucura şi el mai reţinut,ţinând cont de situaţie.
„Barca pe valuri pluteşte uşor, dar cine îngână un cântec de dor E premierul şi vicele-n cor”…
showthumb_resize