44207bani-1O coală A4 lipită pe termopanul de la intrarea în bloc anunţă cu fonturi de 24 Evaluare computerizată, cu cel mai complex aparat din medicina modernă, aprobat de ministerul Sănătăţii. În paranteză, de dragul celor care pricep mai greu ni se explică despre ce ar fi vorba: aparatul „permite evaluarea organismului uman la nivel de ţesut şi celulă”. Dacă nici asta nu v-a trezit curiozitatea, aflaţi că o investigare completă se face în „doar 20 de minute” şi obţineţi rezultatele pe loc!

Şi iarăşi ni se explică în paranteză că ar fi vorba de analize „pentru toate organele şi sistemele principale din organism”. Şi minunea asta nu costă decât 90 de RON pentru „toate analizele”.Dacă v-aţi entuziasmat, e vremea să vă calmaţi: consultaţiile au loc doar 1zi pe lună, la „dumneavoastră în oraş”, executate de „specialişti Timişoara”.

Bineînţeles că am vrut să ştiu cine sunt specialiştii şi am „gugălit” un pic, nu a fost greu să dau de aceeaşi ofertă, din septembrie anul trecut, de pildă în Reşiţa, evaluarea costa mai puţin cu 20 de lei , dar lua mai mult timp cu 10 minute! Mai jos pe coala A4 sunt listate ce  se investighează într-o şedinţă”! Dacă nu aţi picat încă de pe scaun, ţineţi-vă bine acum: „creierul, inima, plămânii, stomacul, ficatul, articulaţiile, intestinul subţire, glanda tiroidă, sangele, aparatul genital, aparatul urinar, circulaţia venoasă, arteriala, sistemul nervos, densitatea osoară (sic!)şi reumatoidă, sistemul respirator, deficitul de vitamine şi minerale, fierea, imunitatea, ochii”, se investighează în 20 de minute! Sper că aţi observat ordinea şi denumirile „organelor” şi „sistemelor” investigate, ca să vă faceţi o părere despre profesionalismul şi priceperea celor care vă uşurează de 90 de lei în numai 20 de minute, fără să punem la socoteală şi cenţii cheltuiţi pentru a vă informa şi programa la telefon 0742 761 571.

Vă întreb acum, câte ţigle trebuie să-i lipsească celui care „pune botul” la aşa ceva?