mirareFără să fi participat la vreun concurs, (cel puţin nu cu ştirea mea), aflu că am câştigat o excursie, destinaţia  la alegere, sau dacă nu vreau să plec în excursie, pot intra chiar azi, în posesia premiului în RON! Nu trebuie decât să „copiez” formularul „alipit” , să-l accesez şi să-l completez cu o anumită „cheie”…după care mi se urează „Petrecere reuşită” din partea „Firma Hotel Miraj Poiana Braşov”.

Să câştigi, fără să participi la o competiţie, sună deja dubios! Ce să mai zic de expresiile traduse aiurea! Ar fi vrut să spună „să descarc”, nu să copiez, „ataşat” nu alipit, folosind „parola” nu cheia…

emailul vine din partea lui EREMIA COJOC, adresa expeditorului conţine numele CIORANESCU, iar documentul ce ar fi trebuit „copiat” e pe numele DAN 8…destule „chei” ca să te bage în ceaţă!

„Ce anume a fost, ce a vrut să fie, noi nu vom şti o poate niciodată”, vorba poetului, dar …mă lipsesc de norocul picat din cer!

Iată şi dovada:

„Ziua buna !

Esti castigator, o EXCURSIE alaturi de familia.

Inregistreaza acum fisierul atasat ca sa poti intra in posesia premiului si alege acum locatia dorita sau ridica castigul astazi in RON.
Copiaza formularul alipit; acceseaza-l si Completeaza-l utilizand cheia: erika1 !!

DE RETINUT! Oferta este valida in exclusivitate pe sistemul de operare Microsoft Windows.

O petrecere reusita!
Firma Hotel Miraj Poiana Brasov! „