blecky.jpgNu e ușor să-ți faci norma la ziar dacă nu se întâmplă nimic demn de menționat. Astfel s-au gândit şi cei de la publicațiile online care s-au luat după bewoman.ro și au bombardat netul cu o știre colosală! S-a născut cel mai negru bebeluș din lume! Bebelușul care deține recordul  de cea mai neagră piele din lume! Astfel de titluri au inundat spațiul virtual și nu au lipsit nici imaginile despre care  jurau cu mâna pe stern că nu e photoshopată!

Pentru prima dată ştirea a apărut de Ziua Americii, pe 4 iulie 2015, întâmplător sau nu,  şi a fost preluată de o mulţime de publicaţii online , dar şi de realitatea tv.

Anul acesta, pe seceta de ştiri de început de an, ştirea cu bebeluşul a reapărut, ca o noutate, desigur. E drept că avem bonus şi o poză în care bebeluşul apare mai mare, mai deschis la culoare şi …minune: umblă!

Dacă nu ai timp de „bălării”(expresie redacţională), treci peste ştirea bombastică, eventual arunci o privire, o citeşti pe diagonală şi atât. Abia după ce ai un moment de răgaz îţi apare ca un flash în minte imaginea cu bebeluşul!

O fi el cel mai negru bebeluş din lume, dar cu toţi dinţii în gură?!