Etichete

,


imgres.jpgLa Teatrul Naţional, azi, de la ora 19 se joacă Raţa sălbatică. (secţia română). Nu ştiu detalii, aşa că nu mai adaug nimic. Cele şase cinematografe din Tîrgu Mureş vă invită să vizionaţi la:

1. Arta: Dragonul Alb

2. Unirea: Curierul

3. Progresul: Ciuleandra

4. Select: Declaraţie de dragoste

5.Tineretului: Ciclu de filme omagiale de la 9 şi 11, apoi Vulcanul stins, de la 15, 17,19, 21

6. Flacăra Puştiul

Dacă nu vă atrag nici teatrul, nici filmul, nu rămâne decât …televizorul!

Iată programul TV . Începe la ora 19 şi continuă peste 25 de minute cu emisiunea; Pe drumul înfăptuirii noii revoluţii agrare. La 19,35 Înalt exemplu de dăruire patriotică, revoluţionară, pentru tânăra generaţie . La 20,05 Laureaţi ai Festivalului naţional „Cântarea României”. Peste 30 de minute începe emisiunea File de glorioasă istorie , ţine 20 de minute după care Film artistic.”Comandă urgentă”, în premieră la tv. Fără cap şi fără coadă, ţine exact 35 de minute!La 21,30 Idei în acţiune: Asumarea răspunderii comuniste . La 21,50 se încheie transmisia cu telejurnalul de noapte. Ţine 10 minute după care se cântă imnul…

Şi cu asta…stingerea! Toată lumea la culcare! Mâine e o nouă zi de lucru şi trebuie să fim odihniţi, ca să depăşim recordul în întrecerea socialistă şi să realizăm şi de data asta planul cincinal în patru ani şi jumătate!

Şi încă ceva, ca să nu visaţi urât, să vă spun şi data: Joi, 5 ianuarie 1989, din presa vremii: Steaua Roşie, cotidian local.