Etichete

,


Trec peste postările penibile despre ce înseamnă „să fi (sic!)român adevărat” , nu mă opresc nici asupra provocărilor de a -ţi posta o fotografie alb-negru în semn de solidaritate cu bolnavii de cancer şi   nici inepţiile lacrimogene pe care dacă nu le distribui „mai departe” (sic) te paşte nu ştiu ce pedeapsă!

Mă opresc însă asupra post
ării unui facebook-friend pe care îl credeam mai copt la minte, decât să preia şi să distribuie orice aberaţie. Nu e singurul care „laicuieşte „şi distribuie orice, fără să citească măcar să vadă despre ce e vorba în text. Ei sunt cei care semnează ca primarul…riscantă nonşalanţă!

Postarea ce m-a enervat în seara asta a fost o imagine dintr-o capitală devastată de atentate teroriste. Cel care a publicat ştirea ca fiind recentă, s-a încurcat din start: postarea iniţială era dintr-o zi de 7, a lui în schimb era  din 8 septembrie, pe aceeaşi pagină, dar  cu un decalaj de 11 ani! A mai pus şi o fotografie…a primit şi un like ( ce o fi de apreciat în asta? )…dragilor, nu vă doare stomacul să îngeraţi orice, fără să le mestecaţi?

Şi ca să nu vă las în ceaţă: imaginea, din păcate, era una luată de la faţa locului în 2005. numai că era ataşată unui articol apărut într-o publicaţie serioasă, pentru comemorarea victimelor la 10 ani de la producerea atentatelor teroriste din Londra! Cel care a preluat poza, a îmbârligat un text scris pe genunchi, fără să dea detalii, dar te punea să distribui, să dai like ca să ştie lumea!

Incredibil, câtă minciună! Intoxicare! Iresponsabilitate!

Ar merita blocat Stir-din strainatate.eu

Untitled.png