Etichete

, , , , ,


Cei care nu ați mai trecut în ultima vreme prin centru și nu ați fost nici pe la Hotel Concordia, nici pe la Hotel Plaza, e mai mult ca sigur că nu ați ajuns nici pe străduța ce urcă între cele două hoteluri, străduță ce poartă numele matematicianului de renume mondial, Bolyai.

Am făcut această întroducere ca să localizăm împreună unde s-a deschis luna trecută cel mai nou magazin, pe str. Bolyai nr. 1. Se numește Top Drinks și este cel mai vestit magazin de băuturi din Ardeal.

Firma înființată în 1994 are doi acționari: Doru Boloș și Radu Scolca. Primul specializat în tranzacții bursiere este cel care a deschis printre primii o casă de schimb valutar în Cluj, iar din 1995 conduce firma de brokeraj Interdealer Capital Invest. Ca un hobby a deschis Top Drinks, nebănuind că va avea un asemenea succes! După cele patru magazine deschise în Cluj-Napoca-poate treceți pe acolo, notați adresele : str. Barițiu, Iulius Mall, Central, Eroilor ( cu program non stop), un magazin online topdrinks.ro, un altul specializat doar pe vinuri (piatavinului.ro), iată că în noiembrie anul acesta  a venit rândul Tîrgu Mureșului.  Un magazin frumos amenajat, cu băuturi alese, unde se organizează după câte am aflat, periodic, degustări de vinuri. Au fost deja  degustate vinuri de la Crama Alira și Halewood. Degustările sunt gratis, se degustă de obicei 4-6 sortimente de la o cramă, prezentate de somelierul sau de reprezentantul cramei.

Am lăsat la urmă invitația de a participa la degustarea de vinuri din 15 decembrie, la Top Drinks din Tîrgu Mureș! Înscrierile se fac la numărul de telefon 0740 785 095. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă între orele 9 și 22.