Etichete

, ,


34137608_10212479870616755_4324594710552248320_n.jpg

 

Evenimentul organizat de comunitatea dezvoltatorilor IT Mureș se va desfășura în limba engleză, participanții fiind așteptați să-și confirme prezența pe  https://goo.gl/X3gJ7M. Deasemenea ei va trebui să-și aducă și câte un laptop pentru a pune în practică cele învățate, făcând un cont pe „Actions on Google” și pe Dialogflow.com.

Obiectivul evenimentului este calificarea în crearea de experiențe extraordinare pe Google Assistant.

Evenimentul nu se adresează doar dezvoltatorilor, țin să precizeze organizatorii. Oricine din comunitate interesat de crearea aplicației Assistant folosind de Actions on Google (apps for Assistant)  este așteptat să se înscrie! ”Chiar și fără o experiență de programare, la sfârșitul zilei  participanții vor avea  destule cunoștințe pentru a-și crea propria lor Aplicație!”, promit organizatorii.

Actions on Google și Google Assistant fac parte din  domeniile tehnice majore ale Google prin crearea interfețelor de conversație bazată pe voce (chatbot apps).

Schimbul de informații prin dispozitive inteligente care pot fi accesibile prin voce, devin tot mai cunoscute și folosite în lume. În occident oamenii ”vorbesc” deja cu telefonul lor pentru a le trasa anumite sarcini. Și la noi există telecomenzi inteligente care au butonul pentru microfon, iar mașinile moderne au dispozitive de navigație care răspund la comenzile vocale.

Sala mare a Campusului Universitar Sapientia va fi gazda acestui workshop, în 9 iunie 2018, cu începere de la ora 8,30.

”Nu uitați, 9 iunie, ora 8.30, Sala Mare la Sapientia din Tîrgu Mureș! Noi vom fi acolo și vă vom aștepta! Detalii pe https://goo.gl/X3gJ7M”, anunță organizatorii, care au pregătit și un ghid online pentru cei mai puțin familiarizați cu topicul:  https://goo.gl/VA28ZM.