Etichete

,


download.jpgScriam zilele trecute despre lucrări de reabilitare în sistemul de distribuție a apei, lucrări care au necesitat sistarea apei în anumite zone din cartier. Perioada lucrărilor anunțată din timp, așa cum ne-am obișnuit deja, a început cu o amânare. A intervenit ploaia. Apoi s-a lucrat , dar sistarea apei a durat mai mult de 8 ore, astfel că, în loc de ora 16, furnizarea apei a fost reluată în jurul orei 00.30.

Un semn de civilizație mi se pare că a arătat Compania Aquaserv, prezentându-și scuzele pentru neplăcerile cauzate consumatorilor prin  intârzierea lucrărilor executate în cadrul proiectului Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş.

Explicația Companiei Aquaserv se referă la executorul lucrărilor, antreprenorul extern, SC HIDROCONSTRUCȚIA SA.  Motivele care au determinat prelungirea duratei anunţate iniţial sunt de natură tehnică şi includ mai multe elemente neprevăzute,

”Ne cerem încă o dată scuze pentru disconfortul creat locuitorilor din zona afectată şi promitem că vom face tot ceea ce depinde de Compania AQUASERV, pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete!”, astfel se încheie comunicatul, care îmi dă speranța că în curând semnele civilizației vor fi tot mai vizibile și la noi!