Etichete

, ,


44143063_592036194546469_5045167287972134912_n.jpgSăptămânalul mureșean PUNCTUL ajuns la ediția cu numărul 704 a apărut pe tarabe. Iată ce puteți citi din paginile sale.

Boala mâinilor murdare sau Hepatita A este tema analizei semnate de Vasile Dancea. Detalii în paginile 4 și 5.

Știrea că de la anul toți pensionarii își vor primi pensiile pe card a servit ca punct de plecare pentru opinia subsemnatei. ”De ce n-am visa și toamna?”- citiți în pagina 1.

Cine sunt laureații Punctului Alb și al Punctului Negru, ca de obicei, aflați din pagina 2.

”Dacă te droghezi, riști să-i pierzi pe cei dragi. Dă-ți o șansă! Cere ajutor!” este titlul unui amplu articol al subsemnatei despre lansarea campaniei ”Fără droguri!” Detalii în paginile 2 și 3.

Atleții din nouă județe au venit la Luduș, la ”Trofeul Ella Kovács.” Rezultate și alte detalii în articolul semnat de Ioan A. Borgovan, în pagina 7.

”Sport, film, și cultură cu miros de măr de Batoș”se intitulează relatarea Imolei Grama în pagina 8. Tot acolo găsiți și Săptămâna altfel, la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” din Reghin.

De la Luduș transmite Ioan A. Borgovan despre un triplu eveniment cultural precum și despre noul aparat EKG primit de Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu” din Luduș. Detalii în pagina 9.

Despre ”Primul Festival Internațional al Sașilor Transilvăneni”relatează Cristina Vancea în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu despre o delegație în Franța, despre votul la referendum, parcări și obstacole de pe șosea. Detalii în pagina 11.

Marți, 16 octombrie pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă în categoria entry level, nivel mediu și avansat angajatorii prezenți la Târgul de Cariere au peste 1000 de oferte atractive!

Celor interesați în achiziționarea unor bunuri scoase la licitație PUNCTUL prezintă anunțurile executorilor judecătorești . Detalii în paginile 10 și 11.

Lectură plăcută!

EM