Etichete

, ,


TDC Mures-26.jpgTeatrul Național a găzduit și ediția de toamnă a  Târgului de Cariere Tîrgu Mureș. La evenimentul din 16 octombrie  au participat 1200 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Peste o mie de locuri de muncă

Peste 1000 de locuri de muncă din categoriile entry-level, nivel mediu și avansat au fost puse la dispoziția candidaților. Participanții au fost interesați de job-uri din domeniul Inginerie, Construcții, Resurse umane, IT, Retail, Turism sau Administrativ. Companiile Cie Matricon, STC, Hirschmann, Kastamonu, Leroy Merlin, CSI, Bosch Automotive, Jac Travel, Azomures, E.On, Endava, EASTMEN, Continental, Gedeon Richter au fost prezente cu oferte de muncă atractive, atât pentru cei cu experiență, cât și pentru cei aflați la început de carieră.

TDC Mures-55.jpg

Paylab, prezentat de eJobs

Candidații și-au comparat salariul în timp real cu Paylab, o aplicație prezentată de eJobs. Prin intermediul eJobs, participanții și-au depus CV-uri digitalizate, astfel încât evaluarea profilului de candidat de către companii s-a făcut într-un mod mai rapid și mai eficient. Participanții la eveniment și-au putut imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care companiile l-au scanat ulterior.

TDC Mures-89.jpg

Cel mai bine plătit job

Târgul de Cariere Tîrgu Mureș a adus în atenția candidaților și campania Cel mai bine plătit job. Printr-o idee originală și creativă, de promovare a unui produs alimentar, aceștia au aflat cum pot câștiga 10.000 de dolari pe lună, în domeniul Marketingului.

“După cum ne-am obișnuit consumatorii să-i surprindem de fiecare dată cu premii atractive pentru fiecare campanie de marketing, de această dată, le propunem un premiu care, de fapt, nu este un premiu. Este un job. Probabil, cel mai bine plătit job din marketing. Astfel, cel care va fi ales să ne fie coleg în departamentul de marketing al Caroli Foods Group, va fi recompensat cu 10.000 de dolari pe lună, pentru doar 10 ore lucrate pe săptămână pentru implicarea sa în implementarea ideii propuse.”, a menționat Anamaria Băjan, Executive Director Marketing & PR al Caroli Foods Group.

TDC Mures-228.jpg

Un nou record

În medie, fiecare stand a fost vizitat de 400 de candidați. Cele mai căutate locuri de muncă au fost cele din domeniul Ingineriei, Construcții sau IT.

“Târgul de Cariere Tîrgu Mureș a stabilit un nou record: 1200 de candidați au dorit să-și găsească un loc de muncă. Ne bucurăm că aceștia au fost receptivi în ceea ce privește digitalizarea CV-ului, una din noutățile acestei ediții. Interacțiunea între angajatori și candidați a fost sporită prin acest instrument de analizare mai eficientă a CV-ului.’’ a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Despre Târgul de Cariere
Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. Mai multe detalii despre Târgul de Cariere pe www.targuldecariere.ro