Etichete

, ,


download.jpgNu știu cine m-a pus să bifez aplicația de la Google, știri pentru Eri. Poate că a fost cândva o știre ce m-ar fi interesat și pentru că altfel n-o puteam deschide, mi-am dat acceptul, altfel nu-mi explic. În fine. Una dintre știrile de azi începe așa: ”PANICĂ în televiziune. Adio, TEO TRANDAFIR! Bursucu nu se aștepta la asta! Din păcate…(FOTO)”

Nu pot comenta dacă nu verific, nu-i așa? Și citesc: ”Celebra prezentatoare Teo Trandafir a mărturisit pe rețelele de socializare ce nu ar accepta niciodată într-o căsnicie. ( Din câte știu nu e măritată. Tocmai de asta?) ”Și dă-i și luptă! O listă de motive pe care nu ne-o prezintă din fericire, (deja mi-a părut rău că n-am rezistat tentației de a deschide știrea) aflăm primul motiv, după care ”jurnalistul” nici una nici alta trece direct la vedeta care a avut o micuță invitată, despre care aflăm că a trăit ”un moment minunat”. La Kanal D. Despre asta a postat apoi ceva și pe Instagram. Atât. Unde-i panica? Care televiziune? Care- i treaba cu Bursucu? Ce are sula cu prefectura?!

Astfel de ”manevre” nu le pot numi altfel decât cerșetorie!După două- trei asemenea ”țepe” cititorii vor ocoli cu siguranță aceste postări! Și atunci de ce să nu te abții de la postare  dacă n-ai nimic nou și de interes public? Bine măcar că nu se semnează ilustrul jurnalist!