Etichete

, ,


Se spune că pagina de socializare știe tot despre cei  peste 2 miliarde de utilizatori ai săi! ”Ei bine”, ca să folosesc un clișeu utilizat de mai tinerii mei colegi, aflați că nu le știe pe toate.

Habar nu are dacă un utilizator trece în altă dimensiune înainte să fi desemnat un aparținător care să-i închidă contul!

Astfel se explică să primim notificare cu indemnul de a le transmite urări de ziua lor de naștere! ”Azi e ziua lui Icsulescu, trimite-i un mesaj și spune-i că te gândești la el!”- îmi sugerează cu insistență, fără cea mai mică undă de bănuială că cea mai caldă urare ar fi egală cu o frecție pe picior de lemn!

Poate că am mai scris despre asta, desigur degeaba, căci din nou am fost atenționată despre ziua de naștere al unui prieten trecut la cele veșnice, de 8 ani deja!

Ce poate fi mai sinistru decât să vezi în cronologia unui astfel de fost utilizator, un vesel ”LA MULȚI ANI!” din partea celor care, de ”prieteni buni”ce sunt,  execută indicația:  ”Azi e ziua lui Icsulescu, trimite-i un mesaj și spune-i că te gândești la el!”