Geme netul de știri false! Îngheață apele de atâtea minciuni! Cea mai revoltătoare minciună e una despre invenția unui student..taman din Târgu Mureș. A inventat un unguent care vindecă articulațiile în 24 de ore sau…cât vrea linkul pe care -l deschizi.

Căutând după numele studentului, dai de un blonduț care se uită foarte concentrat într-o cărțulie, culcat pe un pat într-o casă din …Avrig! O fi contorsionist, de la brâu în sus pare culcat pe burtă, de la brâu în jos, pare culcat pe spate.

Același student târgumureșean într-o poză e blond fără ochelari, în alta e oacheș, iarăși în alta e blond cu ochelari. Sub poză nu scrie decât un student genial, student târgumureșean, apoi în articolul -o tentativă de interviu- abia perceptibil e inserat și numele celui care, dacă ar fi persoană reală, ar trebui să-i dea în judecată pe impostorii care se folosesc de numele sau de imaginea lui. Ba mai mult, studentul are și o poveste lacrimogenă: bunica și mama lui au murit din cauza articlulațiilor ”putrezite înăuntru” ( e greu să traduci din limbi străine, nu-i așa?), iar acestea au cauzat septicemia care a dus la decesul femeilor din familia bietului student de geniu.

Nu lipsesc nici poveștile despre prezentarea descoperirii la un congres …cu 2 zile în urmă, despre interesul industriei farmaceutice, al milionarilor care i-au oferit sume colosale stdentului, dar acesta -patriot-nu vinde pentru că românii n-ar mai avea acces la tratamentul din lipsa căruia mii de oameni mor zilnic, iar alte mii ”au paralizat chiar”!

După costurile prezentate de un colaborator al studentului – din Teremia Mare, Avrig, Târgu Mureș, depinde de linkul pe care-l accesați – ajungem la 600 de lei unguentul din care 50% ar subvenționa ministerul sănătății, deci scade la 300 de lei. Miraculos însă ni se oferă la 159 de lei dacă -l comandăm acum! Ba mai mult e și o roată a norocului cu diferite procente de reducere din preț, ajungând până la o reducere de 100%.

Pentru a păstra adevărul -menționez că sub povestea brunetului diferă doar numele unguentului, prețul și roata norocului, ba și comentariile sunt identice!

Și acestea fiind scrise, urmează câteva comentarii:

Congresul a fost in urmă cu 2 zile (27sept.) , dar cineva citise deja despre invenție, a comandat unguentul și e foarte mulțumit. Alta așteaptă să-i vină coletul mâine…Altul merge acum să facă o comandă!

Dacă ar fi într-adevăr o cremă miraculoasă, ar merita toți banii! Dar e aceeași Mărie cu altă pălărie, precum celelalte creme pe care le prezintă în cele mai sumbre culori și cu groaznice efecte secundare la începutul articolului.

Gluma-i gluma, fake is fake, dar să te folosești de disperarea bolnavilor, parcă totuși e prea mult!

Același unguent H…e prezentat apoi -într-o traducere din engleză și mai îngrozitoare, ca fiind Profesorul Lucian Blîndu
Decan al Facultății de Farmacie – Universitatea de Medicină din Bucureşti cu 45 de ani de experiență în tratamentul medicinii tradiționale. Privindu-l pe nenea ăsta din poză chiar cred că e Blîndu!

Ca să nu mai lungim vorba…nu dați banii pe prostii!

Pentru români, scrie doar în engleză, a fost folosit încă din 1960 și de …astronauți!- se spune într-o explicație, unde suntem anunțați că mai sunt 7 produse și doar 4 ore din perioada de promoție! Aici nu se suflă o vorbuliță despre studenți! Traducerea beneficiilor e în continuare ”excelentă„. De pildă:

STRONG

Крем
  •  În 99% de cazuri regenerează țesuturile articulațiilor lezate!
  •  Stopează durerea timp de 10 minute. (După care???!!)
  •  Restabilește mobilitatea articulațiilor timp de 14 zile!
  •  Însănătoșirea și susținerea articulațiilor de micronivel.