Am citit câteva dintre comentariile apărute după lansarea unui nou videoclip, Wicked Game. Cunoscuta melodie de mare succes a muzicianului american Chris Isaak apare în interpretarea cellistului meu preferat într-un videoclip filmat într-un castel undeva lângă Budapesta. Protagonista este un fotomodel, o șatenă frumoasă, care se apropie cu pași mărunți ( da, cu senzualitate) spre cellistul care trăiește muzica, strângând în brațe violoncelul, cu ochii mai mult închiși, ca în ultimele secvențe să vedem violoncelul pe jos, iar în brațele sale, Sfinte Sisoe, fotomodelul, topless, cu spatele pictat ca un violoncel.

Muzicianul continuă să cânte cu arcușul invizibil cu degetele mimând că atinge corzile, în timp ce fata, cu ce a mai rămas din rochia ei roșie, stă cu capul ei tandru rezemat pe umărul cellistului.

Și cântecul se termină, în ultimele acorduri un fum învăluie totul, ca în cele din urmă să rămână El în scenă, cu violoncelul mult iubit în brațe…așa cum spun versurile ”What a wicked thing to do, to make me dream of you”…

Și aici au urmat văicărerile…Nu are rost să le reproduc. Vorba aceea: de unde nu-i …