Etichete

, , , , , , , , , ,


În această zi, devenită punte pentru rotunjirea Minivacanței bugetarilor de Ziua Principatelor, vă ghidez din nou în… bucătărie.

De data asta vă propun ceva ușor și sănătos. Ca să par cunoscătoare în ale gastronomiei, ceva mai mult decât aș putea fi, pentru început am trecut în revistă fructele din cămară. Le-am scos pe o tavă, pe toate le-am spălat, pe unele dintre ele le-am și decojit,

Dacă m-aș fi filmat, acum ar fi momentul să vă mulțumesc pentru că mă urmăriți, să vă rog să-mi dați LIKE și să apăsați pe butonul SHARE, iar dacă nu v-ați abonat încă, e timpul să mă onorați cu un Subscribe.

Dar să continuăm.

Am luat o farfurie albă pe care am așezat aleatoriu bucățele de măr decojit, afine spălate, rotocoale de banane coapte, câteva bucăți de zmeură, felii de kiwi, bucățele mici de clementine bine coapte, decojite…

După ce le-am admirat ce bine arată, am făcut o fotografie pe care o puteți admira și voi. Apoi mi-am amintit că francezii mănâncă struguri și cașcaval, o delicatesă! Neavând struguri, m-am gândit să verific o altă combinație, cașcaval cu mere și afine. Dacă separat sunt bune, ar trebui să nu se certe nici consumate împreună! Acesta a fost un tutorial.

Vă urez poftă bună!