This is A question, not THE question! Multe voci s-au făcut deja auzite împotriva folosirii exclusive în viitor a cardului. Teoretic ar trebui să fie un card bancar, dar avem deja exemple de cartoane care poartă acest nume, dar nu au bani pe ele și nu prea se comportă ca un card bancar.

Vorbesc de acele cartoane pentru plata energiei care nu au nimic în comun în afară de numele pompos cu cardul! Sunt și carduri (pentru nevoiaș), care chiar seamănă și se comportă aproape ca niște carduri, dar nici ele nu sunt ce par a fi.

Și atunci vin unii și încearcă să ne sperie cu dispariția numerarului. No cash!

Iată părerea lui GIPITY despre subiect!

  • Există pericol pentru omul de rând prin inlocuirea bancnotelor cu plata prin carduri in exclusivitate?

GIPITY: Nu există un pericol direct pentru omul de rând prin înlocuirea bancnotelor cu plata prin carduri în exclusivitate. În realitate, există multe avantaje ale plăților electronice, inclusiv siguranța și conveniența.

Cu toate acestea, este important să recunoaștem că există anumite riscuri asociate cu utilizarea plăților electronice. De exemplu, există riscul ca datele de card să fie furate sau că informațiile personale să fie utilizate în mod neautorizat. De asemenea, există riscul ca sistemul de plată electronică să se blocheze sau să nu funcționeze corect, ceea ce poate cauza inconvenientele sau probleme financiare.

În general, înlocuirea bancnotelor cu plățile electronice nu ar trebui să reprezinte un pericol pentru omul de rând, dar este important să se ia măsuri de precauție și să se implementeze măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile și banii utilizatorilor.

E mult mai stufoasă problema de atât!

Voi ce părere aveți!