Etichete

, , ,


sampanieA fost o vreme când lăsam auditoriul gura cască, aşa o memorie bună aveam! Ştiam câte zile sunt în august, unde mi-am pus ochelarii sau când a fost debarcarea în Normandia. Numai că de un timp încoace am probleme! Ştiu câte zile sunt în oricare dintre cele 12 luni, ochelarii mi-s pe nas, iar debarcarea a fost în 6 iunie…1944, dar nu asta e problema! Problema e că mereu uit parola! Da. Parola. De la email, de la blog, de la facebook…

Într-un timp mi-am uitat parola de blogul meu personal atât de bine, încăt a trebuit să-mi deschid altul, am păţit la fel şi după al treilea blog, mi-am tras blogul ăsta, cum prea bine observa o colegă! Ce mă enervează la parola de la email, de pildă?Vă spun acum. Ca orice uitilizator yahoo, mi-am făcut email şi messenger , nu vă mai spun că din motivele mai sus arătate am şi din astea vreo două. Bun. Îmi deschid un cont, îmi aleg parola , şi de securizare îmi aleg ceva întrebări la care numai eu ştiu răspunsul. Buun. Nu trece mult şi yahoo, ca un paznic enervant de la intrarea securizată la colegiu, mă opreşte. „verificăm securizarea email-ului”. Şi mă întreabă unde mi-am cunoscut  prietenul? Şi răspund urgent, dar îmi răspunde că nu e corect. Să mai încerc. Mai încerc. Turbez, că yahoo ştie mai bine şi zice că nu l-am cunoscut la Mangalia. Eu de fapt sunt aproape sigură că nu i-am zis niciodată aşa ceva, dar neştiind răspunsul corect, stau ca măgarul la poarta nouă şi nu-mi pot verifica scrisorile!
Înainte să explodez îmi amintesc că pot intra cu contul de pe facebook. Uraaa! Doar că se prinde de şmecherie şi mă anunţă că sesiunea s-a terminat…etc, etc…nu vă mai plictisesc. Şi ajungem în faza în care pot trece glorioasă parola de facebook în rubrica respectivă. De data asta sunt sigură de parolă, tastez şi mă refuză. Cică cineva încearcă să-mi spargă contul! I-aş zice că eu sunt netrebnicul, dar nu există rubrică pentru asta. Mai trag odată, nu cedăm nici unul, la care mi se cere să schimb parola! Şi nu e prima oară, aşa că mă supăr şi refuz! Era cât p-aci să-mi divulg parola! E destul că nu era parola mea adevărată, dar m-a lăsat să intru!
Acum mi-e groază să mă gândesc că va trebui să-mi verific poşta electronică şi nu mai ştiu cum îl cheamă pe soţul verişoarei lui unchiul din Catalunia? Cum să nu mă enervez!