Etichete

, , , , ,


60608846Tipul citeste presa online. Chiar daca nu a inteles mare lucru, comenteaza. Foloseşte mereu alt pseudonim, niciodata numele real. Trimite nerabdator, chiar si de două ori, acelaşi comentariu, nu asteapta sa fie aprobat.  Are un curaj nebun, ascuns după o identitate falsă! Mă face „proastă”. Colegii mei „sunt inculţi”, textele noastre „sunt de 2 lei”. Si totusi le citeste!

Foloseste pseudonimele: Camilar Eusebiu, ion deleanu, Eu sebi, Eusebiu Camilar, ionica marius, claudiu maior, fapadlos gero, demostene botez….are IP 83.87.113.106, ca tara de origine google ii da Nederland…

Din datele pe care le detinem, avem de a face cu un tip care a invatat ceva gramatica in scoala, deci are peste 30 de ani. Lucreaza intr-un loc, poate birou, de unde ajunge la calculator pana la ora 16. Sambata si duminica nu lucreaza. Posteaza din greu! Se trage din Moldova (vezi preferatii lui autori nascuti unul in Suceava si altul in Botosani. Nu cred ca ar fi jurist, desi foloseste numele unuia. Cu toate astea are legaturi stranse cu Muresul, folosind numele ex-viceprimarului, are cunostinte de limba maghiara (dupa unul din pseudonime). Şi…cam atat! . Ca sa nu pierd vremea analizand un netrebnic!

Daca il recunoasteti, ajutati-ma sa-l demascam. Just for fun!