1rcS-a întâmplat cu ani în urmă, ca la şcoală, în clasa a II-a, ora de gimnastică să fie înlocuită într-o zi cu o oră de dans. A dansat, i-a plăcut şi de atunci dansează, dansează fără oprire! Se numeşte Rareş Cojoc şi de aseară se află printre primii 20 de dansatori ai lumii!“Am început să dansez în clasa a doua, la şcoală, când o oră de sport a fost înlocuită cu o oră de dans. Nu m-am mai oprit niciodată, cariera mea e de atunci într-o continuă ascensiune. Dansul pentru mine e un proiect de viaţă. Nu vreau să mă opresc aici chiar dacă am câştigat cele 14 titluri consecutive la dans sportiv”, declară Rareş ori de câte ori este întrebat.
indragostit de dansEvoluează la categoria standard, adică vals lent, tango, vals vienez, slow foxtrot, quickstep, tocmai pentru eleganţa şi graţia acestor stilurilor de dans, trăsături ce îl definesc şi pe el. dansamd
Pas cu pas a strâns puncte de pe aproape toate continentele dansând la peste 100 de competiţii naţionale şi internaţionale.Dacă vă imaginaţi că succesul l-a transformat, vă înşelaţi. Rareş a rămas acelaşi tânăr modest, calm şi conştient că greul abia acum începe. antrenament

Pasionat de dans, de călătorii, tânărul de 24 de ani este licenţiat în drept, antrenor de dans la Clubul „Pas în doi” din Bucureşti şi dacă nu ar fi fost dansator i-ar fi plăcut să joace tenis şi dacă ar fi avut voce ar fi cântat, pentru că apreciază enorm arta!
Ca să-l cunoaşteţi mai bine pe mureşeanul nostru, ambasadorul României la dans sportiv, iată un videoclip şi câteva imagini de pe pagina sa de facebook.

lat 2citindlat 3 marearugaciune 2