Etichete

, , , ,


Studcard - American partyPrima săptămână a lunii decembrie începe cu un Studcard Party promiţător, miercuri, 4 decembrie, seara de la 10, la Jazz&Blues. Biletul de intrare e 3 lei cu Studcard, 6 lei fără Studcard, iar berea la juma’ de litru, Timişoreana sau Stejarul nu costă decât 3,50 lei. Pentru rezervare masă sunaţi la: 0724-400-322.
Brazilian Jazz Night - Aquarela
AQUARELA
Concert de Bossa Nova, Samba, Choro, într-o noapte braziliană, Aquarela, joi, 5 decembrie, de la 7 seara, în interpretarea lui Gabriela Costa (voce) şi Alex Man (chitară), în Jazz&Blues Club. Biletul de intrare costă 10 lei. Pentru rezervare masă sunaţi la: 0724-400322. Vă urăm distracţie plăcută!
http://www.gabrielacostamedia.com/
http://www.alexman.ro/ro/multimedia.html

LATINO PARTY

Salonul Piano al clubului Jazz&Blues, vă aşteaptă joi, 5 decembrie, seara de la 10, să vă distraţi la ritmuri latineşti, precum: Salsa, Bachata, Cha-Cha, Zouk şi Rueda de Casino. Biletul de intrare costă 5 lei. Pentru rezervare masă sunaţi la: 0724-400-322.

THURSDAY NIGHT PARTY
Asta înseamnă că tot joi, de la 10 seara vă aşteaptă Döme la THURSDAY NIGHT PARTY cu muzică Rock&Roll, Jazz&Blues, Rhythm&Blues şi Rock Clasic, în Jazz&Blues Club. Biletul de intrare costă 5 lei. Pentru rezervare masă sunaţi la: 0724-400-322.

WORKSHOP – TANGO ARGENTINEAN

Săptămâna se încheie pe acorduri de Tango Argentinean sâmbătă, 7 decembrie, de la 6 seara. Nu înainte să descoperiţi sau să vă dezvoltaţi abilităţile de dansatori, în Jazz&Blues Club. Seara va avea două momente distincte: nivelul de iniţiere (adresat celor care nu au mai practicat acest stil) şi nivelul de aprofundare (adresat celor care au practicat stilul).Workshop-ul este susţinut de instructorul Clubului de Dans STILL ART Târgu-Mureş: Ilie Rădulescu.

Nu uitaţi, Jazz&Blues Club!