Etichete

, , , , ,


Csisz+ęr LajosPrintre scrisorile primite zilele acestea în poşta electronică, mi-a atras atenţia una ce anunţa că „Reconversia Cartierului Tineretului din proiect imobiliar într-un parc fotovoltaic a fost blocată definitiv de Curtea de Apel Târgu Mureş, care a dat dreptate acţionarilor majoritari ai SC Polus Real Estate SRL. Decizia instanţei este definitivă şi irevocabilă.” Anunţul era urmat de un comunicat de presă semnat de dr. Csiszér Lajos Péter, director Polus Real Estate.
Din comunicat aflăm că a fost anulată definitiv şi irevocabil de instanţă. hotărârea AGA a SC Cartierul Tineretului Cluj SRL cu nr. 3/5 iulie 2011, prin care cota-parte de 49% deţinută de Polus Real Estate era cesionat gratuit către compania SC Green Energy Napoca SRL, controlată de Pászkány Árpád. În urma deciziei Curţii de Apel Tîrgu Mureş, acţionarii majoritari care au investit 8 milioane de euro deja în proiectul „Cartierul Tineretului”, pot continua dezvoltarea unuia dintre cele mai mari proiecte imobiliare din România. ”Noi am informat deja publicul că mai mult de 8 milioane de euro sunt investite în pregătirea şi planificarea acestui proiect imobiliar, sumă care ar fi fost pierdută în întregime în cazul în care proprietăţile din Cartierul Tineretului ar fi fost transferate în mod ilegal”, a declarat Csiszér Lajos Péter, directorul companiei.

Alambicat formulat,comunicatul cuprinde un subiect interesant din care reiese că nu se mai face parcul fotovoltaic în Cluj, ci se continuă construcţia începută deja a celui mai mare proiect imobiliar din România.