Etichete

, , ,


110206-tispolPotrivit unui comunicat al IPJ Mureş în primele trei luni ale anului s-au produs 56 de accidente grave, soldate cu 14 decese, în raza de competenţă a judeţului Mureş.Din totalul accidentelor aproape un sfert au fost cauzate de viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile meteo. Sub coordonarea Organizaţiei Poliţiilor Rutiere, Tispol, în această perioadă se derulează o acţiune denumită „Speed” pentru monitorizarea vitezei.
„Acţiunile ce au loc în perioada 14-20 aprilie se derulează cu efective mărite, alături de poliţiştii rutieri fiind prezenţi şi cei din structura de ordine publică din mediul rural şi urban. Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe arterele rutiere ale judeţului având ca misiune – siguranţa pe şosele”, se arată în comunicat.
Aparatele radar pot fi întâlnite pe:
DN 13 E 60 Tg.Mureş – Sighişoara,
DN 15 E 60 Tg.Mureş – Luduş
DN 13 A Bălăuşeri – Sovata
DN 15 Tg.Mureş – Reghin
DN 15 E 578 Reghin – Topliţa
Şi în municipiul Tîrgu – Mureş pe străzile Gheorghe Doja şi Gheorghe Marinescu.
Bine ar fi ca nu doar în zonele semnalate, participanţii în trafic să circule regulamentar şi după ce trec de radar să nu apese pe acceleraţie ca să recupereze secundele pierdute! Să respecte regulile de circulaţie pentru evitarea accidentelor şi nu de frica amenzilor! Speed, dar cu grijă!