Etichete

, , ,


trenul soareluiDurata călătoriei, cu toate trenurile InterRegio, pe ruta Bucureşti – Constanţa este de 2 ore şi 50 de minute.Nu vă rămâne altceva de făcut decât să reuşiţi performanţa de a ajuinge în timp record în capitală! Că de acolo va fio floare la ureche! Pentru a facilita accesul turiştilor la Delta Dunării, un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta Bucureşti Nord – Tulcea Oraş şi retur.Pasagerii vor avea astfel la dispoziţie, în fiecare zi, 4 trenuri (2 dus, 2 intors) care vor asigura legătura cu Delta.
Şi în acest sezon, începând cu data de 28 iunie, trenul tradiţional destinat tinerilor va circula zilnic pe ruta Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Piteşti – Bucureşti Nord – Constanţa & staţiuni – Mangalia şi retur. Trenul Tineretului va pleca din Sibiu la ora 17.45, va circula pe parcursul nopţii cu tranzit prin Bucureşti Nord (plecare ora 02.30), şi va ajunge la Constanţa la ora 06.21 / Mangalia la ora 08.08.
Odată cu intrarea în vigoare a programului de transport estival, unele trenuri Regio vor avea un program adaptat la noul mers al trenurilor estivale, iar modificările vor fi anunţate la nivel local în gări, precizează CFR Călători.

Birou de informaţii Tîrgu Mureş: tel.0265/236284