2016-05-23 16.29.09.jpgÎn această lună am primit două reclame-invitaţie de a mă programa la un consult oftalmologic gratuit.

Prima invitaţie se referă la verificarea gratuită a vederii în  toată România, doar cu programare, în limita locurilor disponibile. Sub sigla OPTICA TA o firmă specializată în servicii de optică medicală s-a deplasat în 23 şi 24 mai între orele 8,30 şi 17.00 la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din str. Bolyai nr 36. Oferta era valabilă pentru oricine a împlinit 18 ani. Gratuit se ofereau: consultaţia, rama de plastic sau metal, rame germane de titan pentru lentilele bifocale şi plata lentilelor în două rate : 50% la comandă şi restul la livrare. Ramele firmelor consacrate se bucurau de 20% reducere! În concluzie cele gratuite erau rame obişnuite!

A doua invitaţie cu ştampila GRATUIT e dedicată CAMPANIEI MEDICALE „Ai grijă de ochii tăi„. Înscrierile se fac în perioada 20-31 mai la telefon, ramele se oferă  gratuit, peste 100 de modele de metal, dar şi de plastic, dar numai cu programare! Consultaţiile se fac la Casa Tineretului din Târgu Mureş,     de către echipa RYD OPTIK.

O fi aceiaşi despre care am mai scris, o fi alţii?  Prea multe gratuităţi , nicun nume de medic de specialitate! Dubios! A cui afacere o fi oare?

Privind lumea prin ochelari cu rame gratuite