Etichete


DSCN0286.JPGNu-l veţi găsi deocamdată decât pe tarabe, varianta print, pentru că se lucrează pe site… în curând va putea fi citit şi acolo. Până atunci să vedem titlurile:

„Privaţilor nu le pasă. Primăriile au ajuns vaca de muls a cluburilor mureşene.” Titlul dezvăluie subiectul trata în paginile 2 şi 3, cu detalii semnate de Vasile Dancea.

Opinia subsemnatei despre nepăsarea criminală, o găsiţi  şi pe blog. Propunerea mea de pe pagina 1 a săptămânalului se intitulează: „Să-i dăm o mini vacanţă lui Dumnezeu.”

Punctul alb li se acordă copiilor de la Liceul Vocaţional de Artă din Tîrgu Mureş, Nagy Krisztina şi Jakab Roland Attila, care concertează prin Ardeal, în aceste zile. Punctul negru e al gospodarilor care continuă să ardă resturile vegetale prin curţile lor.

Pagina 4 este dedicată unui „Concurs de pescuit în memoria lui Szabika, salvatorul din Nepal”. Imagini, detalii în pagina in memoriam.

O pagină este dedicată concertului susţinut de Orchestra Johann Strauss Ensemble condus de Russell McGregor, pe 20 decembrie la Tîrgu Mureş. Detalii în pagina 5.

De la Reghin transmite Imola Grama, de la Luduş Ioan A Borgovan, iar de la Târnăveni , ca de obicei Mircea Barbu. Detalii în paginile 6,7 şi 11.

Paginile 8 şi 9 sunt dedicate sportului: echipa de tineret U 19 de la City us, fotbal cu ASA, rezultate de la tenis de la Club Sportiv Şcolar Tîrgu Mureş.

Pagina de Sighişoara aduce ştiri semnate de Cristina Vancea, cu detalii în pagina 10.

Despre prietenia româno-maghiară, despre vânătoarea de urşi, şi alte subiecte de actualitate dedicate judeţului Harghita găsiţi în paginile 12-13-15.

Nu lipsesc nici anunţurile executorilor judecătoreşti destinate celor care doresc să cumpere apartamente, case ori terenuri scoase la licitaţie. Detalii în pagina 14.

Lectură plăcută!

EM