Dragă, dragă, am primit pachetul, cred că o să-mi ajungă compotul de acum pe câteva zile. Ar fi bine să-mi trimiți un tirbușon că am mult de furcă cu dopurile. Am rămas fără țigări! Suntem multe fumătoare pe aici! Aseară împărțeam chiștoacele ca pe front!

Mi-a părut bine să te văd! De la geamul ăsta te voi vedea a doua zi, dacă voi scăpa de operație. După operație mă va ține o zi jos la parter sau la etajul unu, undeva, apoi mă vor aduce înapoi la etajul doi.

Eram pregătită să mă taie, deși a zis ”poate”, dar a intervenit o urgență pe la ginecologie și m-a amânat. E nasol când ești pregătit sufletește și trupește că te taie și până la urmă te amână pe nu se știe când.

Nu știu ce ne facem dacă se gată concediul tău! După operație mă va mai ține încă 9 zile, dacă toate merg bine. Nu prea mai avem timp.

Mă bucur că avem un băiat deștept și cuminte. Aveți grijă de el!Și de voi!Bica s-a obișnuit ci Bucureștiul?

Am ”văzut” că s-ar găsi pepene, lebeniță și struguri. E adevărat?Dacă mă taie nu pot mânca, dar la 2-3 zile după aceea aș mânca și eu așa ceva!

Azi încă nu am mâncat nimic, tot cu speranța că poate mă taie!

Seara pe la 8 te sun la G. Mâine dimineață sună și tu la ei, că dacă aflu că mă taie, voi telefona acolo, mâine de dimineață. În ziua în care mă taie nu are rost să vii până la poartă, mă gândesc, că tot n-am să te văd și nici de pachet n-am nevoie. Ce mi-ar trebui e ce să dau la medic. Asta ar trebui cumva să ajungă la mine, în rest numai după operație, la 2-3 zile după,  o să am voie să mănânc.

Descurcați-vă bine în continuare. Vă pup! Mi-e tare dor de voi!

Cu drag…