Dragii mei, vă mulțumesc foarte mult pentru frumoasele flori pe care mi le-ați trimis, de mult n-am mai avut atâtea flori!Am devenit o zgârcită, mai bine donez altceva, dar florile vreau să mi le păstrez. Îmi pare rău de bobocii de trandafiri, deși dacă mă gândesc , acolo și atunci și-au făcut efectul mai bine ca oricând.  La reanimare, primul lucru ce să vezi: un imens buchet de trandafiri de la cei care te iubesc, e un elixir de viață!

Încă am intedicție, dar am luat un strop de zeamă de compot. Nu ami pot de foame!La noi deja aș fi putut mânca oricât și orice, aici, la iaurgiii ăștia nici măcar…iaurt! Vă dați seama, de vineri după-masă, nimic! Am 95 de kile, azi, că până mâine mai scad. Ce au cu kilele mele? Îs ale mele, nu?

Ce delicioasă e zeama de compot! Simt că-mi dă aripi și putere!O să am de povestit o groază de minuni!Nu pot să nu recunosc însă, că sigur am păpat rahat , așa noroc am avut până acum!Mai ziceți că nu știu ce vreau? Că sunt nehotărâtă?Dar dacă ai harul de a vedea în viitor, de a presimți o groază de lucruri, nu pari prea hotărât, dar nici nu acționezi până ce acel ceva dinlăuntrul tău nu-ți dă un ghiont: acum!Du-te! Îl vedeam eu pe dracu dacă veneam mai repede, chiar și cu o zi!Am înghițit toate reproșurile, și am venit deodată cu salvatorul meu!La ora 2 intrase de gardă, în prima lui zi de lucru după concediul de odihnă petrecut la Snagov!Ce ziceți? Aud?Și de nu telefona colonelul poate nu merge totul chiar așa de ușor….Se vorbește de 1000 așa că mai am de dat.  Aș vrea să rezolvi tu(….) Ai așteptat cu florile la poartă până am ieșit din operație? Ce tătic adorabil! (…)

Mă bucur nespus de mult că am scăpat! Azi am aflat că s-a născut la ora 11,50 și are Apgra 10.(….)dacă voi avea lapte va trebui să-l hrănesc după orar,(ora 6-9-12-15-18-21-24) Vezi să nu dai telefon tocmai atunci!Deșteptarea se dă la ora 5, toaletare, alăptat, masa de prânz, toaletare…Eu mai primesc injecții din 6 ăn 6 ore. Tudorii și tractoarele le-am împărțit, ai putea avea cu sacul, că toți așteaptă și tot n-ar fi destul!

(……)