Etichete

, , ,


  1. 29258152_1861937767151991_6643490821163188224_n.jpgDacă ar fi să vă dau un răspuns scurt, aș spune că: Zi de zi a însemnat o ”parte din viața mea” în care am învățat că ”Informația dă putere!” Fiind vorba de o ediție specială, răspunsul ar trebui să fie cel puțin pe măsură. Recunosc că m-a surprins întrebarea, dar îmi dau seama, că anii petrecuți în redacția Zi de Zi chiar au fost o experiență de neuitat! A însemnat prima redacție serioasă, cu o armată de oameni în diverse departamente, cu subiecte interesante, cu ședințe furtunoase și serbări galante. Au fost și perioade mai grele, când ne mutam cu redacția de la un etaj la altul sau de la o adresă la alta, dar ziarul apărea indiferent de condiții! Zi de zi a fost ca o familie mare în care copiii cum creșteau, cum își luau zborul spre posturile de televiziune din oraș, ori spre alte zări mai puțin stresante. Zi de zi a însemnat  o școală, pe care unii absolvenți o pomenesc cu drag și azi, iar alții o uită cu totul, după ultimul examen. Ar mai fi de povestit multe. O parte dintre întâmplările din acea perioadă le găsiți în volumașul meu intitulat ”trei”, pe care îl voi lansa în curând.
  2. Am urmat școala Zi de zi parcurgând toate etapele de la corectură, reporter de teren, redactor, editor și redactor online, toate astea în perioada cuprinsă între anii 2006 și 2013.
  3. În prezent conduc filiala târgumureșeană a Bibliotecii Româno-Maghiare Corbul Alb din Cluj-Napoca. Este o bibliotecă online, intitulată Comunitatea iubitorilor de literatură/irodalomkedvelők közössége. Public în paginile săptămânalului Punctul, pe siteul ”Corbii Albi” și scriu pentru blogul meu pe wordpress.

La mulți ani, Zi de Zi!