Etichete

, , ,


aiesec-goglobal-info-session-1415-1-638.jpgEvenimentul intitulat Go Global promovează voluntariatul internațional în Turcia, Indonezia, Egipt și Brazilia și este prezentat de Organizaţia studenţească AIESEC Tîrgu-Mureş. Voluntariatul se referă la  dezvoltare personală, drepturile femeilor, medicină, informatică și multe altele. Prezentarea va avea loc pe data de 26 aprilie 2018, la GCafé situat pe str. Cuza Vodă nr. 33 din Tîrgu Mureș, începând cu ora 18:00.

” În cadrul evenimentului poți aplica direct pe platforma noastră, îți alegi oportunitatea potrivită ție și poți avea interviul cu cei de acolo chiar în aceeași zi. Persoanele care sunt decise să plece beneficiază de o reducere de 20% din valoare sumei de 700 de lei și semnează contractul pe loc, iar studenții din cadrul Universității „Petru Maior”  Tîrgu-Mureş și U.A.T au şansa să primească bursă ERASMUS Prin aceste activităţi de voluntariat, noi încercăm să contribuim la oprirea foametei în lume, la o educaţie mai bună, să luptăm împotriva sărăciei, în timp ce respectăm pământul şi evităm poluarea acestuia. Obiectivele noastre constituite din cele 17 SDG-uri (Sustainable Development Goals) printre care cele patru: No poverty, Zero hunger, Quality education și Gender equality.”, explică Rezmives Romina membră în AISEC Tîrgu Mureș.

Despre AIESEC:

AIESEC este o asociaţie studenţească globală, non-guvernamentală, independentă,non-profit, condusă de stundeţi sau proaspăt absolvenţi al unei instituţii de învăţământ superioare. AIESEC este prezentă în peste 2,400 de universităţi, 126 de ţări şi teritorii şi are ca scop dezvoltarea abilităţilor de Leadership ale membrilor săi.AIESEC are peste 5.000 de parteneri, aceştia implicându-se în dezvoltarea tinerelor talente.

Despre Global Volunteer:

Global Volunteer este o experienţă interculturală pentru tinerii care doresc să obţină o dezvoltare personală şi să lase un impact asupra lumii. Voluntariatul este un mod bun să cunoşti persoane noi, să stăpâneşti mai bine abilităţile personale, să capeți experienţă.