Etichete

, , , , ,


Semnale disperate catre planeta pluto_teatru 3g[12565].JPGAvanpremierea cu intrarea liberă a spectacolului „Semnale disperate către planeta Pluto” de Elise Wilk, în regia lui Theo Marton, în distribuție cu  Roxana Marian, Laura Mihalache și Larisa Dobrin, va avea loc în 26 iulie, de la ora 20.00, în Bastionul Măcelarilor din Cetatea Medievală Tîrgu Mureș.

„Semnale disperate către planeta Pluto” deschide noua stagiune a Teatru 3G. Produs în cadrul celei de-a treia ediții a proiectului „Terapie socială prin teatru contemporan”, este cofinanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național și Municipiul Tîrgu-Mureș. E un spectacol despre cum îngropăm adânc în noi unele lucruri. O piesă despre cum trimitem semnale spre o planetă de gheață. Despre strategiile prin care ignorăm realitatea. Despre frica de singurătate

 

Elise Wilk

Autoarea textului „Semnale disperate către planeta Pluto”, Elise Wilk, s-a născut la Brașov pe 29 iulie 1981. În 2008 s-a numărat printre câştigătorii concursului dramAcum5 cu  primul ei text de teatru, „S-a întâmplat într-o joi”. De atunci, textele ei au fost montate și prezentate în spectacole lectură în teatre din România, Italia, Elveția, Germania, Grecia, Franța, Austria, Norvegia, Rusia și SUA și traduse până acum în 10 limbi. O importantă parte din dramaturgia sa are ca temă universul adolescenților (Pisica verde, Avioane de hârtie, Exploziv, Crocodil, iHamlet). Scenografia: Bogdan Spătaru.