Etichete

, ,


download.jpgO știre postată recent pe pagina de socializare atrage atenția conducătorilor auto că se dau  Sancţiuni pentru parcarea autovehiculelor  pe locurile persoanelor cu dizabilităţi”.
Potrivit comunicatului semnat de directorul executiv Ioan-Zosim Damaschin , Poliția Locală Tîrgu Mureș, în perioada 15-21 august au fost aplicate 10 asemenea sancțiuni , în valoare de 2800 de lei, conducătorilor auto care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap, marcate şi semnalizate corespunzător.
Și adaugă precizarea că în urma OUG 96/2018 amenzile au crescut de 5 ori,  ajungându-se la sume cuprinse între 1.000 şi 2.000 lei, concomitent cu ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv.

Persoanele cu dizabilități sunt rugate să afișeze pe loc vizibil cardul/legitimația pentru locurile de parcare gratuită, iar cetățenii sunt rugați deasemenea ca să anunțe la tel. 0265/250760 sau la Dispeceratul Integrat de Urgență 112 în cazul în care constată autovehicule parcate neregulamentar pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilități. Nu de lata, dar ca să fie ridicate cât mai repede de acolo!