Etichete

, , ,


download.jpgÎn urmă cu un deceniu  și ceva periodic primeam telefon de la un domn, care se recomanda cu un nume ciudat, suna din America și vorbea o română cu iz arhaic. Toată redacția era numai ochi și urechi încercând să prindă câte ceva din discuțiile noastre. Nici azi nu înțeleg cu ce am meritat atenția acelui domn, cert este că un timp îmi urmărea articolele pe care le comenta cu regularitate.

”Felicitări pentru ceea ce sunteți și reprezentați, într- o lume în cădere liberă, cu deplină cordialitate, …”.

”În nota obijnuită, un articol inteligent cu implicații psihologice și sociale ce nu lasă nici un dubiu asupra ”valențelor” de excepție ale autorului, Ms Erika Mărginean.”

”În rest, articolul în nota obijnuită a publicației: cerebral, la obiect, profesional și care emană simț civic și atașament pentru locuitorii țării.”

”Sincere felicitări pentru acest articol de excepție. Dovedește valențe intelectuale cu conotații filosofice și civice puțin comune celor din lumea presei. Fără a acorda elogii nemeritate, nici absolvenții lui John Tech School of Jurnalism, cea mai prestigioasă instituție americană în domneiu, nu s-ar fi ridicat la asemenea standarde. Mă bucur că roditorul pământ al Translvaniei , Falnicul Ardeal, dispune de asemenea oameni. De fapt Tîrgu Mureș, după modesta mea opinie, cel mai european oraș din România, merită din plin asemenea talente.”

Indignat de comentariile răutăcioase ale unor comentatori anonimi, Mr. D.L. P din California mi-a transmis: ”Îmi permit o umilă sugestie: nu mai admiteți la comentarii persoane care n-au curajul și tăria morală să se identifice”.

PS: acest mesaj – ”Din motive independente de vointa noastra – urmatoarea editie va fi publicata la o data ce urmeaza a fi anuntata ulterior. Pana atunci va recomandam arhiva.”- este ultima postare pe siteul revistei Clipa, Editia: 1228 – 26 Decembrie, 2016 – Anul XXVI.  Mr. Dwight Luchian Patton n-a mai dat niciun semn de viață.