Etichete

,


”Sunteți prima care a primit bon. Poate casierița e urmărită și acuzată de furt. Colaborează cu cumpărătorul și nu bate toate produsele în casa de marcat, și ulterior împarte marfa cu cel care îi „scoate” marfa din magazin”.

”Chestia e că uneori sunt clienți „mână în mână” cu casierele (nu spun că e și cazul d-voastră). Unde am lucrat eu, casiera șefă făcea așa și paza o pândea. Până intr-o zi când a trecut un detergent din acela mare fără să îl scaneze. A fost concediată. …”

” De ce nu l-ati intrebat pe ‘paznic’? De ce ne întrebați pe noi?  și la mine a făcut poză…. Totuși cum poți să ai un asemenea tupeu, să înșeli cu atâtea camere în jur?”

”Poate e fals ?Pune poza pe fb cu el să se laude ca și-a făcut cumpărături pentru Crăciun. Să-i arate nevestei sale să nu mânce bătaie :)))))) Ca să nu mai mergi la ei la cumpărături! !!  Și care –i problema ? Numai cine e vinovat se simte așa trebuie că fură și strică în magazin ca în codru am văzut eu femei avuți că fură și mănîncă !!! E colecționar mai nou adună hârtie igenică uzată. face poze nu le duce acasă. Joacă la loteria bonurilor fiscale.😃😃😃”

” Și dacă a făcut o poză ce? Penibilă postare. pai ne facem ca suntem vigilenti. Sa nu mai cumparati de acolo sa cumparati de la magazinele mici. ”

”Se fac extrageri, tombola pt. câstiguri la seria bonului. Pe locul unu Dacia 1300, locul 2 ARO 10, locul 3 un cal, locul 4 un porc de Crăciun și locul 5 o capra. Nu aruncați bonurile și nu le lăsați fotografiate. Nu lăsați paznicii sa se îmbogățească. Păi nu ai întrebat de ce vrea să vadă bonul?”

”Poate nu avea logica pt clienti, poate i s-a cerut sa faca acest lucru, sigur nu din plictiseala sau doar din curiozitate a facut poza la bon.”

Ai grija: E bonul castigator, la loteria bonurilor fiscale ! Ai castigat la loteria vizelor!O sa traga poza la xerox si o sa zica nevestei ca a uitat cumparaturile in carucior 😂😂😂😂😂😂😂

”Data viitoare sa ii spuneti sa isi vada de treaba. Daca are ceva suspiciuni, sa cheme politia, altfel mai usor cu pozele, ca nu el plateste bonul respectiv. si mie mi a cerut bonul, am sunat la kaufland de curios, si eu nu stiu nimic concret faza cu poza, dar au zis ca nu sunt obligat sa prezint bonul….asa ca astept sa mai ceara.”

”E posibil sa li se ceara sa faca foto . Ca sa isi justifice si demonstra activitatea in fata sefilor. Si e dreptul ei sa refuze. Da asa mare tragedie s-a intamplat. Merita inchisoare minim 5 ani ‘paznicul’. Sa castige premiul bonurilor fiscale de la Anaf. Răspunsul la e întrebare e ca să aveți ce posta pe Facebook. 😂😂”

”Ai cumpărat cv ce intra la tombola de Crăciun anu trecut la Dedeman și mie mi-a fotografiat bonul pt așa ceva. Nu m-ar mira sa postati azi-maine ca ati cumparat jumeri si apare pe bonul de casa coada de porc. O fi castigat ceva, dar daca va extrage pe dvs. si vede un angajat kaufland ce ati postat vor da la altcineva premiul 🙂  atat doar nu am eu așa noroc să câștig. Ooo, multumesc, atunci impart premiul cu dvs :)”

”In loc sa isi fi facut poza cu tine a facut la bon ! paznicul nu are nici un drept de control nici a marfii nici a bonului el e postat acolo la caldura numai si numai pentru a mentine ordinea si atit nimic mai mult. un pic gresit…paznicul are dreptul sa verifice bonul si produsele din carucior…  totusi va contrazic nu are nici un drept e pus doar saa asigure linistea siguranta si atit daca un angajat e la kaufland aflat dupa casa de marcat va cere bonul ptr a verifica marfa da si fara rautate va rog sa va interesati si de la un cunoscator protectia consumatorului in rest sarbatori fericite si la multi ani. ”

”si inca ceva paznicul nu are nici o calificare comerciala asa ca nimic nu-i da acest drept…….ce calificare comerciala? E agent de paza si are dreptul sa verifice cumparaturile facute conform bonului! Doar nu face contabilitatea😃sa intelegem ca agentii de paza fac un abuz? Da. exact cum v-ati exprimat agentii de paza deci nu au nici o treaba nu credeti.  va inselati. E posibil sa-l fi pus cineva.sa urmareasca activitatea casierului.  ”

”Eu cred ca e doar o minciuna,🤔🤔… nu cred nimic din ce spuneti.”

”Nu mai aveți ce posta vedeți că vin ploile de mîine. Buna Seara! agentul de Securitate are dreptul si obligatia de a verifica in incinta magazinului bonul fiscal din mai multe motive…..va rog frumos sa nu faceti afirmatii fara cunostinta de cauza .. era bonul lung , si in aglomeratia aia , nici observa nimeni daca fura cineva , se fura de se rupe in Romania la casele de marcat 🙂 paznicul nu are nici un drept de control nici a marfii nici a bonului el e postat acolo la caldura numai si numai pentru a mentine ordinea si atit nimic mai mult…”download.jpg