În ianuarie am descoperit pe pagina de socializare firma care se oferea să-mi aducă acasă cumpărăturile, contra cost, dacă suma cheltuită e sub 50 de lei și gratis, dacă e peste 100 de lei.

În acest magazin virtual – coralia.ro- nu găsești mărfuri perisabile, dar în fiecare săptămână apare ceva nou și ce e cel mai important, cumpărăturile sunt aduse până în casă!

La prima comandă am primit cadou un pachețel simpatic cu niște mărunțișuri, dar fiind ceva neașteptat, surpriza a fost nemapoimenită! Mai păstrer și acum o cutie de chibrituri, cu sigla magazinului. Tot pe atunci am răspuns la un chestionar și am primit în schimb un voucher de 5% reducere la o comandă.

Ce m-a mai surprins într-un mod plăcut a fost sacoșa în care sunt aduse comenzile până la 15kg! Modelul imprimat pe sacoșă părea identică cu o pernă ornamentală ce aveam pe acasă la mama!

De ce îmi place Coralia? Pentru că aleg produsele de care am nevoie, le pun în coșul virtual, și le primesc în sacoșa cu model tradițional la ora convenită, cu factura alăturată, exact ce am comandat! De asta îmi place!