E invenția mea. Poate nu vă vine să credeți, dar e comestibilă. Destul de arătoasă și gustoasă pe deasupra. Unde mai pui că nu conține făină, nu conține zahăr și se prepară destul de repede!

Am luat un bol măricel de yena, de vreo 2-3 litri, în care am pus: 10 linguri cu vârf fulgi de ovăz cu semințe de dovleac (puține) și ce o mai fi fost în pachetul BIO de la Kaufland. Am adăugat 1 ou întreg, 1 cutiuță mică de iaurt grecesc de 10% grăsime, 1/2 fiolă de esență de vanilie, vreo 5-6 bucățele de ghimbir desert- , 4 linguri de nucă măcinată, câteva stafide, 1/2 banană și o lingură de miez de nucă prăjită. Le-am amestecat bine, apoi am pregătit o tavă tapetată cu hârtie de copt pe care am pus cu lingura cocoloașe din compoziția de mai sus, până am umplut tava, le-am netezit și am pus tava la cuptorul preîncălzit – nu mă întrebați de grade, preîncălzit bine să fie!

După un timp,un miros plăcut de prăjitură plutea prin toată casa…am verificat tava…mai trebuia lăsată un pic, după 3 minute am stins focul și am mai lăsat așa să stea la căldură, până am prins curaj ca să-mi testez invenția. Și e așa cum v-am zis. Gustoasă, sațioasă și …cât p-aci Keto!