Povestește vecinul, că la orele amiezii, ușa de la intrarea-n bloc fiind deschisă, un tinerel s-a aventurat prin bloc, sunând pe la uși. Nimerindu-l acasă, acesta i-a deschis și nu-și putea reveni din uimire, când tânărul a început să turuie ca pe o poezie învățată pe de rost, ceva cu promoție, reclame, tv, campanie dormeo, tigăi…zăpăcindu-l de abia reușea să zică și el două-trei cuvinte.

Băiatul în schimb turuia și accentua după fiecare pachet pe care i-l punea în brațele vecinulu, că pentru asta nu trebuie să plătiți, asta e un cadou și asta e un cadou , și ați primit deja un cadou în valoare de 580 de lei, nu trebuie să faceți nimic altceva decât să mergeți în perioada 30 iunie-31 iulie (?) la informații, la Kaufland și pe baza acestei cutii vă dă înapoi 99 de lei, transportul, pe care îi plătiți acum și cadourile le păstrați…

Aici s-a rupt filmul, pentru că vecinul a reușit să digere informația, e de dat bani acum și de mers apoi pentru saltea, delimano, tigăi sau nu mai știe ce la supermarket unde va plăti diferența, marfa aleasă, ori nu va mai da nimic, dar va primi înapoi cei 99 de lei?! Cadoul cel mare urma să vină la Kaufland? ! Nu știm. Știm doar că vecinul i-a mulțumit tânărului alias Cristi Pop și i l-a pus în brațe ”cadoul” de aproape 600 de lei, spre uluirea promoterului care a rămas fără replică, spunându-i: ”n-am bani!”

Poate va trece și pe la voi, ca să-l recunoașteți: brunet sub 30 de ani, tricou alb sport, pantaloni scurți, șosete albe, teniși (?) și un gentoi negru (albastru închis) pe umăr din care scoate ciorapi medicinali ”cosmode” de 29 de lei, și alte trei …cadouri până ajungeți la 580 de lei.

Nu știu ce să zic. Într-adevăr a fost o promoție la saltele Dormeo, în …martie, Dacă ar fi vrut să zicem numai 3 persoane ”cadourile”, n-am idee de unde le-ar fiscos, gentoiul părea plat…, ce garanție ar fi avut să-ți lase marfă de 600 în schimbul a 100 de lei după care puteai foarte bine să nu te mai duci, dacă tot aveai cadou de 600 pentru care ai dat doar 100…

Știu că v-am pierdut cu povestea asta încâlcită, încercam să înțeleg care-i șpilul??